Saturday, 6 August 2011

Cerita tentang DIA ;]

Hello , holaa , hui , hye , hai semuaa and Assalamualaikumm readers blog SHA . ;) Hampa sehad ? Ala , mesti sehad knn , Alhamdulillah . :) . Sha pun sehad jugakk . Hehe . Puasa ta kawan-2 ? Haa , ta puasa ? Ish , tapa lha Sha paham . Hahaha :p * Weh , hang dok mepek ap Sha oii * Okay , serius-2 . :| . Act , Sha na cita pasaii seorang HAMBA ALLAH yg Sha sayang sgt-2 . Weeee ~ :D . Hampa ada ka orang yg hampa sayang ? Ada ka ? Mesty laa knn . Ta kira la spa punn , JANJI ada knn . Happy kn bilaa ada orang sayang kitaa ? Huhu . Dah-2 , qejaa mepek dari tadii . haih ==''

Firstly , Sha kenai dia melalui seorang kaka yg bernama MASTURAH . I call her , kaka Mas . ;) Dia kaka angkat Sha . Baik gylaaa ! Sukaa dengan dia . Da lha caring , untung ohh Sha dapat kaka mcm dia . :) Mcm mna kenai dia ? Tayah laa kodd . Bia orang tertentu jaa tao . :D Act , kaka Mas ta pena na cita pun pasaii MAE dekat Sha . Tatao knp . Tp ta kesah punn . First knaii MAE sebab dia yg kacau Sha dulu , tyme tuh Hari Raya , raya ke-2 , tengah hari . Ingt lagy ohh walaupun da lama . Hehehe . Sebab ta bole lupaa . hmmmm .

Lawak lha kenai dengan MAE . Sebab ap tao , sebab bilaa Sha mara , dia gelak , Sha tengking , dy gelak ? Errr ! Saked haty kodd . Da lha tyme tuh ta kenai mua ckup . Herr . Bole dia gelak . Sabaq je lha knn . Pastu , dia tnya Sha kenai dak Masturah ? Sha cakap lha kenai , knp ? Dia tnya lagi , ny adek angkat dia ka ? Sha ckp a'ah . knp ? Pastu , blablablabla dan seterusnyaaa . :D ( ta ingt da aihh ) Hehehe :p Lepas-2 , dia call tuh , kami punn text laaa . Then , sukaa , jatuh cintaa . finally , COUPLE ! winkwink :D Ya , ALLAH . Terima kasih . Bersyukur gylaa . ;) Banyak yg kami lalui bersama . Ta kra lha bnda tuhh sdeyh , happy . Byk jugak masalah , dugaan yg kami lalui bersama . Haih ! Adat couple knn . Mmg WAJIB ada . So , just bersabar dan bersabar . :)

1 year 10 month 3 days sha bersama dengan dia . ALHAMDULILLAH . Sha bersyukur sangat-2 . Sha harap sha kekal dengan dia sampai bila-2 . ;( Laki yg paling lama adalah MAE . Sebab tuh Sha sayang gylaa kad dia . Tamao kehilangan dia lagy . Cukup lhaa apa yg terjadi diantra kami :) Sha pena kehilangan dia dulu , tyme tuh hanya ALLAH ja tao , perasaan Sha . Sdeyh jgn na kta , kecewa ap kurangnyaa . huhuk . Tpi berkat doa Sha , kekuatan cinta kami , kami BERSAMA balik . *cewahhhhhh ! * :p Hihik . SAYANG GYLA DEKAT HANG MAE ! :-*

Okay , ckup lhaa aku cita pasai dia knn . Kunk hampa borink pulak . Sha tao lhaa knn . ;] . Pape punn , doa-2 kn kami bersama selama-lamanyaa ! :) . Lastly , terima kasih sebab baca ap yg sha cita ny . Thanks sgt-2 . Hanya Allah jaa bole balas blik . :) Assalamualaikummm =)

P/s : MAE , ILOVEYOUSOMUCH . THANKS FOR EVERYTHINK SAYANG . I HOPE , OUR RELATIONSHIP WILL FOREVER . ;)