Friday, 12 August 2011

BENCI HANG ! =="

Assalamualaikumm W.B.T yaa ahli blog aku . Na msuk rumah orang kena lha bagi salam dulu , bukan rumah orang saja rumah sniri punn . Itu ADAT nmanyaa ~ :D Okay , tajuk aku ialah blablabla . Err , kad atas tuh dah ada , baca lha sniri . :p Knp aku buad tjuk mcm tuh ? Haa , ny yg na cita ny . Sabaq sat lha knn . Haih ! Bukan na kutuk tpi mmg kenyataan . Okay ? Na f2f alalala , jauh sgt lhaa awak awak sekalian ! So , dalam ny pun bole lhaa . :) Baca dan memahami !

Semalam , aku berSS dengan MAE . Kami sembang lama jugak lhaa . Start dari pkoy 12 lbeyh sampai sahoq ! Hahaha :D Lama ta lama ta ? Well ~ Ish , abaiknn lhaa . Then , dok ckp-2 tuhh , TIBA-2 grrrr ! ada lhaa BETINA ny MISSCALL aku . Na tao sapa ? SECRET lhaa weh . Tamao aibkan dy sgt even dialha yg aku BENCI ! :) Okay , pastu , aku tnya MAE , BETINA tuh call ta ? Dia pun ckp yeah , call lha . Aku pun apa lagi BARA lha wehh . Dok kacau ap orang tga berDATE ! ==" AKu just buad tatao jaa . Sampai lhaa aku ta tahan da thap kritikal a.k.a maksimum aku pun text lha BETINA tuh .

*text aku antara BETINA tuh *
Me ; Weh , hang na ap ? <--- bhasa sopan :)
M ; Hang dok ckp nan sp ? <---- ta pham soklan -.-
Me ; Suka haty aku lha na ckp dgn sp pun , aku ta kcau hang , hang jgn dok kcau aku lha . <--- BARA ! :D
M ; Aku tnya leklok , hang dok kojaq ap . <---- Sja buad bek . podahhhh ! =="
dan seterusnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! sakaii knn ! BENCI gylaaaa .

Act , lepas tuh aku talayan dia dah , dia yg dok MISSCALL aku . byk kali pulak tuh . Spa ta hangin wehh ! Tudia , pnya TERGEDIK-GEDIK . na kad MAE . bhahaha :D
The , msuk pulak num mmbe dia . ==" Kononnya , dia p m'ngadu lhaa . Olololo , sian nyaa hang ! :( Kahkah :p MELUAT ! Okay , skunk aku BENCI GYLA PEMPUAN TUH ! Serius aku ckp . DIA LHA PENYEBAB AKU GADO DENGAN MAE , AND BREAK DENGAN MAE ! ==" SHIT !
Tpi , apa kn daya , berBAIK semulaa . Weeeeeeeeeeeeeeeeee ~ :D

Okay , malas na cita pnjg-2 , saked haty kodd . Apaapa punn , thanks PEMPUAN YG GYLAA ! TAHNIAH JUGAK ATAS MEMPORAK-PERANDA kan HUBUNGAN KAMI . :) JASAMU AKAN KU KENANG SAMPAI MSUK NERAKA . :)) Chiuwwww ~

Assalamualaikummmmmm . :D